Кафедрою біохімії та фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого була прийнята участь у науковій конференції “ВПЛИВ ЗМІН КЛІМАТУ НА ЗДОРОВ’Я, ДОБРОБУТ І ПРОДУКТИВНІСТЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН”

22 травня 2023, 23:12

 

     На даній конференції була проведена у дистанційному форматі на базі Інститут кліматично орієнтованого сільського господарства Національної академії аграрних наук України. На даній конференції були розглянуті питання проблематику розвитку сільського господарства у умовах активних кліматичних змін, що негативно відображуються на здоров’ї тварини та їх продуктивності. Було розглянуто також питання по розвитку альтернативних джерел надходження тваринних білків.

      Також були висвітлені питання стосовно оцінки благополуччя тварин в умовах бойових дій на території України. Аспірантом кафедри було висвітлено питання стосовно діагностики тонусу автономної нервової системи в умовах кліматично зони міста Лубни за допомогою варіаційної пульсометрії.

   Завершальним етапом конференції стало підведення підсумків, зазначення актуальності висвітлених питань, наголошення на цікавості та інформативності наведених результатів досліджені.

Грищук Ігор асистент

 

Кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook