Конференція «Актуальні питання розвитку науки та техніки»

22 травня 2023 року
18 травня 2023 року. під час тижня циклової комісії інформаційних технологій та фізико-математичних дисциплін, у Боярському фаховому коледжі у змішаному форматі відбулася конференція «Актуальні питання розвитку науки та техніки», присвячена 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України. У ньому взяли участь викладачі та здобувачі освіти.
З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Сергій КРОПИВКО, який наголосив на важливості проведення науково-практичних конференцій і залученні до них студентської молоді, висловив вдячність присутнім за їх інтерес до інновацій та наукових досягнень.
На конференції у онлайн-форматі була присутня аспірантка Бельгійського університету Ольга КАМІНСЬКА. Вона виступила з доповіддю "Обробка природньої мови за допомогою методів машинного навчання", яка стала цікавим доповненням конференції, а студенти мали можливість ознайомитись з новими ідеями та поглядами на тему обробки природньої мови.
Під час конференції учасники прослухали доповіді: "Сучасний стан науки та освіти", "Розвиток інформаційних технологій України в умовах війни", "Технології штучного інтелекту в бізнесі", "Проблеми та перспективи науки та техніки" тощо.
Конференція "Актуальні питання розвитку науки та техніки" виявилася корисною та надихаючою подією.
ЛЕВЧЕНКО Максим,
викладач інформаційних технологій
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook