Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели змагання з волейболу

23 травня 2023 року

 Травень для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК розпочався активно. Першого числа місяця відбулись змагання з волейболу між командами факультету.

   Наведемо коротку історичну довідку. Засновником однієї з найпопулярніших спортивних командних ігор вважається Вільям Дж. Морган, який був викладачем фізичного виховання в одній з американських шкіл. У 1895 році на одному зі своїх уроків він підвісив сітку заввишки близько двох метрів і запропонував своїм учням перекидати через неї м‘яч. Отриману гру вчитель Морган назвав «Мінтонет». Через два роки після цього вперше було розроблено та випущено волейбольний м’яч, через два десятиліття світом ширились змагання з цього виду спорту, у 1947 році заснували міжнародну федерацію з волейболу.

    Участь у змаганнях взяли три команди студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які складались зі студентів 1-го, 2-го курсу та об’єднана команда 3 та 4 курсу. Гра була цікавою, адже більшість учасників мають досвід у волейболі, тож щоразу практикують та вдосконалюють свої навички.

       В результаті змагань перемогу здобула об’єднана команда 3 та 4-го курсу.            

Вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних досягнень у майбутньому.

 

 

Аліна Степова,

 

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook