ВБОЛІВАЄМО ЗА СВОЇХ!

23 травня 2023, 15:52

Студенти як майбутні фахівці з вищою освітою великою мірою визначають майбутнє нашої країни, тому вони повинні мати не тільки високий рівень професійної підготовленості, але й бути фізично витривалими, працездатними і здоровими. Фізичне виховання та масовий спорт у сфері вищої освіти мають на меті забезпечити виховання у здобувачів освіти потреби самостійно оволодівати знаннями, уміннями й навичками управління фізичним розвитком людини засобами фізичного виховання та навчання, застосовувати набуті цінності в життєдіяльності майбутніх фахівців.

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України фізичному вихованню майбутніх фахівців приділяється значна увага.

Одними з найбільш популярних видів спорту в НУБіП України вважається футбол, міні-футбол, футзал. Команди факультетів мають можливість у теплу пору року щотижня проводити тренування на сучасному штучному майданчику для гри у міні-футбол відповідно до заздалегідь складеного розкладу. Збірна команда студентів НУБіП України бере участь у змаганнях з футзалу, міні-футболу серед ЗВО розташованих на території Голосіївського району Києва, у чемпіонаті і кубку ФАСК, товариських зустрічах, різних турнірах.

19 травня о 15.45 на міні- полі біля навчального корпусу № 9 пройшла гра у другому півфіналі з міні-футболу за вихід в фінал Кубку Романчука між командою гуманітарно-педагогічного факультету «Лідер» та збірною командою «Монако».

Здобувачі освіти 1-2 курсу спеціальності Професійна освіта разом із наставниками академічних груп докт. філософії Надією Дірою та канд. пед. наук Лідією Чередник, а також НПП та співробітниками кафедри педагогіки Василем Костинюком та Артемом Дацюком стали вболівальниками на глядачами цього захоплюючого поєдинку, який закінчився перемогою команди гуманітарно-педагогічного факультету. Бажаємо команді футболістів гуманітарно-педагогічного факультету подальших перемог!

  

 

Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook