НУБІП України – крок до успіху

23 травня 2023 року

Вибір професії – це відповідальний крок у житті кожного випускника закладу середньої освіти, від якого в майбутньому залежить працевлаштування, професійна успішність, реалізація творчого потенціалу, застосування навичок критичного мислення, рівень добробуту тощо.

Не дивлячись на те, що цьогорічні абітурієнти вже зареєструвалися для участі в національному мультипредметному тесті, профорієнтаційна робота кафедри педагогіки не припиняється та є надзвичайно важливою, адже вже зовсім скоро розпочнеться вступна кампанія!

Сьогодні, 23 травня було проведено зустріч з учнями 11 класу біолого-хімічного профілю КЗО «Криворізький ліцей «КОЛІЯ» ДОР. Кафедру педагогіки представляли професор Оксана Васюк та доцент Леся Маценко.

Бесіда з майбутніми абітурієнтам була присвячена ОПП «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», що відриває широкі можливості для працевлаштування на сучасному ринку праці, самореалізації у сфері професій майбутнього, як соціономічного, так і біономічного типу. Викладачі закцентували увагу на тому, що навчаючись у НУБіП України, студенти отримають ґрунтовні знання з психолого-педагогічних та професійно-орієнтованих дисциплін, знання у галузі агропромислового комплексу та технологій сільського господарства, а також харчових технологій. Тобто, абітурієнт вступає один раз – отримує подвійний диплом.

Учням було надано детальну інформацію про перспективи навчання на гуманітрано-педагогічному факультеті НУБіП України, навчально-наукові лабораторії, перелік документів, необхідних для вступу, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та можливість навчання за подвійним дипломом за кордоном, військову кафедру тощо. Також, не оминули тему про славетну історію закладу освіти та його сьогодення.

Викладачі відповіли на всі поставлені запитання і закликали зробити власний крок до успіху, обрати професію, що стане для молоді джерелом натхнення, задоволення й радості.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі вчителю біології КЗО «Криворізький ліцей «КОЛІЯ» ДОР Марченко Світлані Олександрівні.

 

професор кафедри педагогіки
Васюк Оксана Вікторівна,

доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook