Національний Quiz продовжує збирати кошти на потреби Збройних Сил України

23 травня 2023 року

   Національний Quiz розпочав свою діяльність ще в 2019 році в місті Бровари. Після проголошення воєнного стану по всій території України дана франшиза відновила свою роботу восени 2022 року. Основною метою проекту є збір коштів на потреби Збройних Сил України та збільшення національної свідомості учасників вікторини. Одними із найбільш активних учасників проекту є команда No Limits членом якої є професор кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП Павло Шарандак. 

   Робота науково-педагогічних працівників потребує зміну обстановки з метою запобігання професійного вигорання. Для цього використовуються різноманітні хобі, заняття спортом, малювання, подорожі і т. д. Разом з тим важливим є змагальний момент у зміні діяльності, особливо коли така діяльність є такою, що повторюється, що дозволяє учасникам поступово розвиватися. Однією із таких активностей є вікторини, а саме Quiz. Такі вікторини є доволі поширеними в місті Києві та його околицях, що дає можливість людям різних професій та інтересів спілкуватися та збагачувати одне одного.
   23 гра Ленд-Ліз ліги пройшла за стандартною схемою: 8 раундів на різноманітну тематику, що включали музичний раунд, капітанський раунд та «Швідка відповідь». Новинкою для команди No Limits став раунд під назвою «Біатлон». Він являє собою запитання із 4 варіантами відповідей. Із інших раундів хотілося б відмітити музичний – треки всесвітньовідомих ді-джеїв, раунд присвячений квітам, мультимедійний раунд у вигляді мінімалістичних постерів відомих фільмів. Не зважаючи на нечасту участь у вікторині перед останнім раундом команда була лідером та випереджала найближчого переслідувача на 4 бали. Проте не ризикнувши в останньому раунді команда No Limits зайняла друге призове місце та прийняла рішення про відновлення постійної участі в змаганні та посилити інтригу в майбутніх іграх. Зібрані під час проведення заходу кошти були спрямовані на потреби Збройних Сил України.
 
 
 
Професор кафедри терапії і клінічної діагностики Павло Шарандак 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook