ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІД ГО «ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ ДОБРОВОЛЯ» ТА ТОВ «БАРБУС»

23 травня 2023, 22:54

   В рамках благодійної акції було надано матеріальну допомогу від випускниць факультету ветеринарної  медицини НУБіП  – Наталії Добротворської (ГО «ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ ДОБРОВОЛЯ»)  і Олени Цвіліховської (ТОВ «БАРБУС») медичними матеріалами і засобами.

   Громадську організацію «Волонтерська Сотня Доброволя»  було створено у 2014 році для допомоги військовим на фронті, пораненим у лікарнях, біженцям. Керівник організації Воронкова Наталя. Член організації Добротворська Наталія та її колеги Олександр Єременко, Оксана Сергєєва, Дмитро Крігер разом з представником компанії  ТОВ «Барбус» Оленою  Цвіліховською, допомогли зібрати, привезти і розвантажити медичну гуманітарну допомогу на факультеті ветеринарної  медицини НУБіП України.
   Кафедри терапії  і клінічної  діагностики, акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька, анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка отримали одноразові медичні вироби (халати, рукавиці, фартухи, комбінезони, серветки, маски, щитки), набори хірургічні для зняття швів, пінцети анатомічні, антисептичні засоби, катетери внутрішньовенні, інфузійні розчини (Рінгер-лактат, ізотонічний натрію хлорид), пластирі медичні, різноманітні бандажі тощо. Всі надані матеріали стануть в пригоді під час проведення лабораторних  і практичних занять, а також  навчальної  практики.
   Щиро дякуємо нашим випускницям Наталії Добротворській і Олені Цвіліховській за їх великі і добрі серця! Бажаємо здоров’я, перемоги і нових добрих справ!
 
 
 
 
 
 
 
 
Завідувач кафедри терапії  і клінічної діагностики Наталія Грушанська
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook