Буткевич Ангеліна - обирає першим пріоритетом соціальну роботу в НУБІП України

24 травня 2023 року
Із кожним роком, спеціальність «соціальна робота» стає популярнішою, оскільки в умовах людиноцентризму, все більше уваги приділяється потребам окремої людини. А під час повномасштабної російсько-української війни соціальні працівники набувають необхідності допомогти суспільству. Саме тому наші студенти заохочують абітурієнтів до вступу на нашу спеціальність. Сьогодні до нас завітала абітурієнт Буткевич Ангеліна із бажанням вступити на «соціальну роботу».
Ангеліно розкажіть, будь ласка, звідки ви дізнались про НУБІП і спеціальність «соціальна робота»?
По-перше, в соціальних мережах часто потрапляла на інформацію про НУБіП. Про спеціальність я дізналась від студентки «соціальної роботи», яка є моєю подругою. Вона дуже чітко і яскраво розповіла про студентське життя.
Чому Вас зацікавила саме «Соціальна робота»?
Коли почалась війна, в мене виникла зацікавленість до роботи В соціумі. Після розповіді моєї подруги про спеціальність я зацікавилась у вивчені дисциплін які вивчають на «соціальній роботі».
Ваші враження після проведеної екскурсії на території університету?
В мене виникли чудові враження, територія дуже гарна та велика. Тут дуже затишно й атмосферно. Викладачі дуже приємні та прості в спілкуванні. Після проведеного часу зі студентами та викладачами зʼявилосьщебільшебажаннянавчатисьтут.
Дякуємо за інтерв’ю Буткевич Ангеліні, бажаємо гарно скласти НМТ та вступити до нас під мирним українським небом.
 
 Інтерв’ю з абітурієнтом провела студентка «Соціальної роботи» Валентина РУДЕНКО
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook