Вітаємо студентів-птахівників з ІІ місцем на «Фестивалі студентської науки» Національного університету біоресурсів і природокористування України!

24 травня 2023, 11:09
Щорічно у травні у нашому Університеті проводиться «Фестиваль студентської науки», на якому найкращі студенти-гуртківці представляють свої наукові здобутки. Участь у гуртковій роботі є однією з провідних форм навчання у становленні майбутнього науковця, формує творчій підхід і виховує у студентів якості дослідника з метою подальшої плідної роботи над розв’язанням задач, які мають практичне значення для країни.
Науковий гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці», який з 2011 року об’єднує допитливих студентів-птахівників, представляв факультет тваринництва та водних біоресурсів на фінальному засіданні ХІІ «Фестивалю студентської науки-2023», присвяченому 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню науки в Україні. Наукова спрямованість гуртка – удосконалення технологічного процесу виробництва продукції птахівництва.  
 
 

 

 
 
Староста наукового гуртка Данило Дьомін, студент 3 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, представив презентацію щодо діяльності та здобутків студентського наукового гуртка, висвітлив стратегічні напрями його подальшої роботи, надав відповіді на чисельні питання членів комісії та студентів.
 
 

 

 
 
Відзначимо активну наукову позицію і здобутки Данила Дьоміна, який впродовж всього періоду навчання бере активну участь у науковій роботі кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві. Сподіваємось, що його наукова діяльність буде успішною і в майбутньому.
 
 
 
 
 
За результатами оцінювання гуртків-переможців І етапу фестивалю та спілкування конкурсантів з членами Комісії гурток здобув почесне ІІ місце серед представлених наукових гуртків.
Вітаємо переможців і бажаємо подальшої плідної праці на науковій ниві птахівництва!  
 
 
 
Керівник гуртка – професор кафедри
технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Наталія Прокопенко 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook