Постерна конференція магістрів спеціальності 141 – Електротехніка, електромеханіки та електротехнологій

23 травня 2023 року
   23 травня 2023 р. в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася постерна конференція студентів 2 року навчання ОС «Магістр» спеціальності 141 – Електротехніка, електромеханіки та електротехнологій. Серед представлених результатів наукових досліджень були і роботи, що виконувалися студентами магістрами під керівництвом НПП кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій.
   Учасники конференції відмітили високий рівень представлених випускних магістерських робіт у вигляді стендової доповіді, що дозволило усім учасникам конференції за обмежений проміжок часу ознайомитися з великою кількістю наукових доповідей. Кожна із представлених доповідей розкривала унікальність проведених досліджень, а деякі з них мали як наукову актуальність так і практичну цінність для сучасного розвитку енергетики. Такі результати, як було зазначено, вже сьогодні можна реалізувати на базі провідних підприємств України.
   Серед найкращих доповідей, що були представлені студентами кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій можна відзначити роботи студентів Головненка В.П. з доповіддю «Удосконалення магнітної системи гідроциклону» (керівник проф. Заблодський М.М.), Іваницького Р.В. – «Передпосівна оброка насіння зернових культур в сильному електричному полі» (керівник доц. Усенко С.М.) та Ніконова О.В. з доповіддю «Розробка та дослідження конструкції багато електродного заземлювача промислового об’єкту з використанням програмного комплексу Comsol Multiphysics” (керівник доц. Сорокін Д.С.).

   Бажаємо нових наукових звершень. 

в.о. завідувача кафедрою електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
доц. Окушко О.В.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook