СЕМІНАР «АКВАКУЛЬТУРА. АКТУАЛЬНЕ»

26 травня 2023, 10:17

          25 травня 2023 року Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державним агентством меліорації та рибного господарства України, Державною установою «Методично-технологічний центр з аквакультури» та Державною установою «Іхтіопатологічна лабораторія» проведено семінар «Аквакультура. Актуальне».

Під час заходу обговорили актуальні питання української аквакультури з метою пошуку напрацювання шляхів її розвитку відповідно до загальноєвропейських тенденцій. Зокрема, концепції відновлення аквакультури в Україні, змін у законодавстві щодо оренди гідротехнічних споруд, подолання наслідків військової агресії рф, досвід запровадження грантових програм в українській аквакультурі тощо.

Реформа рибного господарства України триває! Вирішення проблем української аквакультури потребує конструктивної фахової дискусії за участю представників органів влади, рибогосподарської науки, бізнесу, громадськості та експертного середовища. Глибокий аналіз, виважені та оптимальні рішення з урахуванням світового і вітчизняного досвіду та глобальних викликів – неодмінно стануть запорукою напрацювання ефективних шляхів розвитку української аквакультури.

Дякуємо організаторам семінару за можливість наповнити свою базу знань, отримати нові погляди на сучасні завдання та проблеми української аквакультури. Вдячні викладачам за цікавий матеріал, який використано у своїй роботі. Обовязково скористаємося порадами та матеріалами у своїй роботі. Бажаємо успіхів та натхнення у подальшій роботі!

Уклінно дякуємо нашим ЗСУ за те, що ми маємо змогу відвідувати такі заходи. За кожен новий день на нашому інформаційному фронті ми завдячуємо тим, хто стоїть на бойовому фронті, на захисті нашої землі, нашої історії, яка пишеться іменами сьогоднішніх героїв у тисячолітньому літописі української державності!

 

Старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології

Аліна МАКАРЕНКО

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook