Урочисте зібрання колективу факультету аграрного менеджменту «НУБіП України-125»

24 травня 2023 року

   24 травня відбулося урочисте зібрання колективу факультету аграрного менеджменту з нагоди 125-річчя НУБіП України.

   Захід розпочався із заслуховування гімну та вшанування пам’яті загиблих Героїв, зокрема, випускника факультету аграрного менеджменту Сергія Романчука. Також присутні вшанували світлу пам'ять засновника факультету аграрного менеджменту - члена-кореспондента НААН України, д.е.н., професора Валерія Галушка
   До присутніх на зустрічі звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, зазначивши, що цьогоріч у нас особливий ювілей - обпалений війною, але з гарячим серцем, великою внутрішньою силою, вірою та героїзмом наших студентів і викладачів. Сьогодні завдяки спільній  плідній співпраці та старанням НУБіП України  – це більше, ніж платформа для набуття вмінь і навичок, це місце безпеки, підтримки та розвитку.
   Декан висловив слова вдячності меценатам: Алексу Лісітссі, Тарасу Висоцькому, Володимиру Лапі, Івану та Вадиму Мірошніченкам, Анні Литовченко, Ігорю Шилюку, Володимиру Бондаренку, Володимиру Осадчуку, Володимиру Шуляку, Богдану Зеленському, Тетяні Содол, Валерію Томіленку, Леоніду Джужику, компаніям-учасницям проекту Агрокебети та багатьом іншим компаніям і друзям. Анатолій Дмитрович також висловив велику повагу нашим Збройним Силам.
   Анатолій Остапчук відзначив, що колектив факультету аграрного менеджменту є гідною частиною української освітянської родини – єдиної і незламної. Протягом навчального року колектив щоденно опікується якістю освітнього процесу за кожною освітньою програмою та створює безпечні умови для студентів і викладачів університету. Завдяки спільним силам, бажанню, мріям та стійкості ми наближаємося до Перемоги. Наша  освітянська спільнота має зосередитися на подоланні руйнувань, виробленні нового бачення системи, створенні умов для трансформації освітньої мережі, збереженні академічної культури та якості освіти, підтримці інноваційного навчального середовища.
 
   До привітань та побажань долучились завідуючі кафедрами Марина Дєліні, Тетяна Балановська, Віталій Луцяк, Микола Талавиря та Олександр Луцій, які наголосили на здобутках та можливостях університету, факультету, важливості командної роботи і побажали університетській родині натхнення та процвітання.
   З вітальними словами та настановами до колективу факультету звернувся запрошений на зустріч доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Василь Горьовий, життєвий шлях якого був тісно пов’язаний з університетом.
   Урочистості продовжились відзначенням дипломами, грамотами та подяками науково-педагогічних працівників і студентів з нагоди 125-річчя НУБіП України та визначні досягнення. Зокрема, відзнаками керівництва університету були нагороджені: медалями "За заслуги" декан факультету Анатолій Остапчук, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, заступник декана Лариса Карпенко; Почесними грамотами Ректора доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Віталій Гаврилюк, доценти кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Наталія Коваленко та Олександр Файчук; Подяками Ректора доцент кафедри економічної теорії Наталя Болгарова, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Кристина Драмарецька, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Віолета Гераймович.
 
 
 
   Почесні грамоти та Подяки від факультету отримали завідуючі кафедр, заступники декана, викладачі та секретарі деканату.
 
 
 
 
 
   Студенти були нагороджені Грамотами та Подяками за визначні досягнення в навчанні, науковій діяльності, спорті і активній участі в громадському житті факультету та університету.
 
 
 
 
   Вже декілька років поспіль гурток «ДНК лідера» займає 1 місце серед гуртків університету, цьогоріч - на ХІІ «Фестивалі студентської науки -2023, тож керівник гуртка Кристина Драмарецька та староста гуртка Вікторія Сіденко отримали диплом переможців.
   Також факультетська родина збагатилась доцентами, які отримали відповідне звання та атестати доцента, заступники декана Лариса Карпенко і Людмила Чорненька.
   На завершення урочистої зустрічі декан факультету Анатолій Остапчук подякував колективу за те, що ми пліч-о-пліч йдемо цим шляхом боротьби до перемоги!

ВІВАТ НУБіП! ЗІ СВЯТОМ ALMA MATER!
 
Заступник декана факультету 
аграрного менеджменту Лариса Карпенко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook