Бакалаври-фінансисти захистили звіти з навчальної практики

19 травня 2023 року
    Студенти 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» успішно захистили звіти з навчальної практики.
 
     Навчальна практика призначена для формування у студентів практичних навичок ефективної діяльності в рамках курсів з навчальних дисциплін. Тому у процесі підготовки звітів, перед студентами було поставлено завдання узагальнити економічний зміст показників, що вивчаються, та дозволяють прогнозувати і планувати господарську діяльність підприємства, вміти самостійно орієнтуватися в економічній ситуації, що склалася на підприємстві.
 
 
     Навчальна практика є одним із головних елементів набуття відповідних компетентностей та знань студентами ОС «Бакалавр». Згідно з планом освітнього процесу практика бакалаврів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» тривала протягом 2 семестру 2022-2023 навчального року. Студенти мали змогу отримані теоретичні знання з навчальних дисциплін професійного підготовки використати при виконанні складних професійних завдань практичного спрямування.
 
    Результати проходження практики, а саме звіти, студенти представили на кафедрі фінансів комісії із захисту навчальної практики у складі: голова комісії в.о. завідувача кафедри фінансів Лемішко Олена Олександрівна, члени комісії доценти кафедри фінансів Буряк А.В., Шевченко Н.Ю. та Тітенко З.М.
 
   Під час захисту звітів студенти представили власні проекти, в яких продемонстрували ґрунтовні знання з особливостей планово-фінансової, інформаційно-аналітичної, інноваційної, організаційної та проектно-дослідницької діяльності. Окрім того, поділилися своїми думками щодо напрямків посилення практичної складової в навчальному процесі.
 
 
Аліна Буряк,
Наталія Шевченко ,
доценти кафедри фінансів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook