«Кольорова палітра НУБіП» зібрала шанувальників

24 травня 2023, 10:00

     Вже не вперше напередодні Дня університету у Гербовій залі 3-го навчального корпусу шанувальників фотомистецтва збирає традиційна фотовиставка «Кольорова палітра НУБіП», на якій зафіксовані миті життя нашого університету. Як і зазвичай, цьогоріч її оформили вмілі руки працівників кафедри культурології:

 

 

    «Тут зібрано власні фото наших колег – співробітників та студентів, з творчого бачення яких довколишнього світу і складається в єдиний пазл картина нещодавнього минулого та сьогодення», - відкриваючи виставку, змалював загальну суть експозиції проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша.

 

 

     На відкриття завітав і ректор НУБіП України академік С.М.Ніколаєнко і поважні гості, яким того дня вручали пам'ятні відзнаки НУБіП.

 

     Понад 300 фото в тематичних експозиціях  «З Україною в серці»,  «Нас впевнено веде рука керівника», «У спорті  - здоров’я», «Як у нас на кампусі», «Від сесії до сесії живуть студенти весело», «Учітеся, брати мої…»   мали можливість презентувати усі працівники університету, проте найактивнішими стали представники агробіологічного, гуманітарно-педагогічного, юридичного факультетів, факультету харчових технологій і управляння якістю продукції АПК, факультету захисту рослин, екології і біотехнологій, наукової бібліотеки, студмістечка, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, відділу аспірантури.

 

 

 

     Окремою експозицію були представлені роботи учасників мистецької студії «Голосіївська палітра» під керівництвом доцента кафедри культурології Ярини Пузиренко «Внутрішній світ пішака» ( її окремо змогли побачити ще й учасники шахового турніру на Алеї слави):

 

     Багата талантами Голосіївська республіка. Сподіваємось, наступного року, у мирній Україні, виставка розквітне ще й багатьма новими. 

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook