Висока відзнака за визволення України

31 травня 2023 року

Звільнити українську територію від окупанта без збройної відсічі неможливо. Тож захист і відновлення територіальної цілісності України забезпечує сьогодні як боєздатне військо, так і внутрішня консолідація суспільства на основі спільних цінностей та поваги до власної держави.

До лав Збройних сил України стали не тільки професійні військовослужбовці, а й велика кількість тих, хто певний час назад і думки не допускав про те, що окоп чи бліндаж може замінити йому домівку, а кров і смерть, на жаль, стануть буденністю. Ті, хто вчора будував країну у мирному житті, сидів на студентській лаві, мріяв і мав плани на майбутнє, сьогодні героїчно боронять рідну землю, з перших днів повномасштабного вторгнення ставши на її захист.

Серед таких, хоробрих і незламних, - здобувач освіти спеціальності «Професійна освіта», нині випускник бакалаврату, Ігор Гружевський. Мужній, незламний, сильний не тільки тілом, але і духом, Ігор переконаний: немає справи більш святої, ніж оборона рідної землі. Для нього Україна – не тільки країна, де він народився. Це нація з глибоким історичним корінням; це незламний дух предків, який живе у кожному справжньому українцеві; це споконвічне відчуття приналежності до незламного козацького роду, якому, як відомо, немає переводу. Саме тому і позивний підібрав собі відповідний – Вікінг. Саме під таким іменем і знають нашого студента на полі бою, на передовій.

Днями мужність, героїзм і патріотизм Ігоря Гружевського було відзначено уже не першою нагородою – медаллю «Честь. Мужність. Держава».

Вітаємо героя із заслуженою нагородою, схиляємо голову перед його незламністю, віддаємо шану його мужності, чекаємо з Перемогою!

 

Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook