З нагоди 125-річчя НУБіП України співробітники, партнери та ветерани механіко-технологічного факультету отримали університетські відзнаки

31 травня 2023, 9:36
   На урочистому засіданні вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України з нагоди 125-річчя НУБіП України ректор Станіслав Ніколаєнко відзначив співробітників, партнерів та ветеранів механіко-технологічного факультету університетськими відзнаками.
За позитивне іміджеве представлення університету, постійне сприяння у розвитку матеріально-технічної бази, організацію освітнього процесу практичного навчання студентів, надання дієвої допомоги та з нагоди 125-річчя Університету медаллю «За заслуги» Національного університету біоресурсів і природокористування України нагороджені:
    Лапш Асад Авад, генеральний директор ТОВ «КУН-Україна», голова ради роботодавців факультету;
   Давиденко Дмитро Володимирович, генеральний директор Дочірнього підприємства «АМАЗОНЕ УКРАЇНА», випускник факультету. Нагороду Давиденка Дмитра Володимировича, який перебуває в лавах Збройних Сил України, отримав менеджер компанії «АМАЗОНЕ УКРАЇНА» Дядинюк Олексій Васильович.
    Адамчук Валерій Васильович, директор Інституту механіки та автоматики АПВ НААН України, головний учений секретар НААН України, випускник факультету;
   ветерани факультету Войтюк Дмитро Григорович, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка та Гречкосій Володимир Давидович.
За сумлінну працю, особисті високі досягнення в діяльності медаллю «За заслуги» нагороджені
  • Марус Олег Анатолійович, доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів. Нагороду Маруса Олега Анатолійовича, який перебуває в лавах Збройних Сил України, отримала дружина Марус Наталія Володимирівна.

  • Сівак Ігор Миколайович, доцент кафедри сільськогосподарських машин і системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, заступник декана факультету з навчальної та виховної роботи.

   Декан механіко-технологічного факультету Братішко Вячеслав Вячеславович був нагороджений ювілейною медаллю «НУБіП УКРАЇНИ-125»
   Ювілейною медаллю «НУБіП України-125» нагороджений Кравчук Володимир Іванович, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.
  На урочистих зборах колективу механіко-технологічного факультету з нагоди ювілею Університету декан Вячеслав Братішко за дорученням Ректора Університету Станіслава Ніколаєнка також вручив почесні нагороди. Подякою Національного університету біоресурсів і природокористування України нагороджені:
  • Калінін Євген Іванович, завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів;
  • Колєснік Іван Васильович, доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів;
  • Марчишина Євгенія Іванівна, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві;
  • Мацюк Вячеслав Іванович, професор кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, заступник декана з наукової роботи.
Почесною грамотою Національного університету біоресурсів і природокористування України нагороджені:
  • Мартишко Віктор Миколайович, доцент кафедри сільськогосподарських машин і системотехніки ім. акад. П.М. Василенка;
  • Потапова Світлана Євгеніївна, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві;
  • Тітова Людмила Леонідівна, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка;
  • Кіру Валентина Василівна, майстер виробничого навчання кафедри сільськогосподарських машин і системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.
   Почесними грамотами НУБіП України нагороджені також ветерани факультету: Мельник Іван Іванович, Ревенко Іван Іванович, Роговський Леонід Людвігович.
   Директор Інституту механіки та автоматики агропромислового виробництва НААН Валерій Адамчук також долучився до привітань та вручив представникам факультету почесні нагороди.
   За успішне проведення спільних науково-дослідних робіт, підготовку наукових кадрів, розвиток агроінженерної науки та з нагоди 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України Почесними грамотами нагороджені:
  Ачкевич Оксана Миколаївна, доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, заступник декана факультету з навчальної та виховної роботи;
  • Онищенко Володимир Борисович, доцент кафедри сільськогосподарських машин і системотехніки ім. акад. П.М. Василенка;
  • Поліщук Віктор Миколайович, професор кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві;
  • Голуб Геннадій Анатолійович, професор кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів;
  • Братішко Вячеслав Вячеславович, декан механіко-технологічного факультету.

   За вагомий особистий внесок у розвиток агроінженерної науки та підготовку наукових кадрів Войтюк Дмитро Григорович нагороджений ювілейною медаллю «90 років «ННЦ «ІМЕСГ» НААН».
Вітаємо колег з отриманими відзнаками та бажаємо всьому колективу здоров’я, добробуту, реалізації нових творчих проектів, а нашій Україні – Перемоги!
 
Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету
Світлана Потапова,
доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook