Здорові і тілом, і духом!

16 травня 2023, 10:00

     У межах відзначення Дня університету в НУБіП України вже кілька років проходить легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце».  

 

     «Ці змагання між збірними факультетів та інститутів проводилися 51 рік поспіль з 1955 до 2005 року і були родзинкою змагань спартакіади студентів університету та збирала найбільшу кількість учасників. Команди бігали дистанцію загальною довжиною близько 6 км навколо Голосіївського парку і готувалися до цього цілий рік, займаючись у секціях з легкої атлетики, лижних гонок, туризму. У 2019 році «Голосіївське кільце» було відновлено, але у зв`язку із збільшенням автомобільного трафіку за скороченим маршрутом. Відновлення «Голосіївського кільця» – це, безумовно, подія: вперше після пандемії коронавірусу і, незважаючи на війну, університет відновлює традиції,  а саме традиції зміцнюють колективи і, зрештою, держави » , - сказав на відкритті естафети ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко.

 

 

     Як і завше, естафета зібрала студентів всіх факультетів і ННІ, викладачів і співробітників. Давши старт змаганням, ректор і велика команда  долучилися до пробігу.

 

 

     Від кафедри культурології у пробізі взяли участь доцент Ярина Пузиренко і викладач Вячеслав Борзенков, а от тріо «ТоНіка» задавало тон змаганням творчістю.

 

     До речі, наша Ярина Василівна ще й встигла взяти участь у змаганнях «Снайпер НУБіП». Сподіваємося, що таке вміння на практиці не знадобиться, бо віримо у наші ЗСУ !

 

 Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook