Вдалий День відкритих дверей на виїзді

17 травня 2023 року

     День відкритих дверей – традиційна для нашого університету форма роботи. Кілька разів на рік він збирає у своїх стінах випускників шкіл, ліцеїв, коледжів, щоб познайомити з різноманіттям спеціальностей, правилами вступу, умовами навчання і проживання. Цього разу День відкритих дверей став нетрадиційним: голова ради роботодавців НУБіП директор ТОВ «Агрофірма «Колос»,  член-кореспондент НААН України Леонід Центило запропонував провести його на виїзді -  в селі Пустоварівка Сквирської громади Київщини. Місцева влада підтримала його ініціативу – і на зеленому полі стадіону місцевої школи зібралися випускники 27 шкіл тутешньої громади.

     Відкриваючи дійство, Сквирська міська голова Валентина Левицька, представила регіон, підкресливши: він – аграрний і потребує кваліфікованих фахівців, а саме таких і готують у НУБіП.  

     Леонід Центило підтримав цю думку, адже він добре знає про якість підготовки у нашому університеті, бо в навчально-науково-виробничому інноваційному центрі, що створений на базі ТОВ «Агрофірма «Колос», вони проходять практику.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко представив школярам та їх батькам університет, його історію і потенційні можливості. Та найкращою рекламою університету стало те, що серед відмінників його навчання сьогодні дуже багато студентів зі Сквирщини, і це - найкращий приклад тутешнім потенційним абітурієнтам.

 

 

     На особливостях вступної кампанії 2023 року увагу акцентував відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський.

 

     А потім слово мали працівники і студенти кафедри культурології: завідувач Ірина Майданюк, завідувач лабораторіями Ірина Литвиненко, фахівець Тетяна Симоненко, доцент заслужений артист України Віктор Кавун, професор кафедри народний арист України Роман Рудий і його учні – Данило Волков і Уляна Гринь.

 

 

 

     Чудовим доповненням до творчої програми став виступ збірної команди університету з чирлідингу.

 

  

     Натхненні і зацікавлені, школярі та їх батьки розійщлися розглядати експозиції від факультетів, спілкуватися із гостями – і атмосфера біля наметів була душевною і теплою.

 

 

 

     Віримо, що у Пустоварівці НУБіП знайшов своїх студентів!

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook