Екскурсія до Верховного Суду

31 травня 2023 року

    Останній тиждень травня, саме під час святкування ювілею нашого славетного вузу, науково-педагогічними працівниками кафедри адміністративного та фінансового права, доцентом Головій Людмилою Василівною та професором Гулак Оленою Василівною, було зорганізовано цикл екскурсій до Верховного Суду.

        І не зважаючи навіть на тривоги і обстріли фашистською державою нашого мирного Києва, який в цей же час відмічав День міста, студенти 2 курсу спеціальності «Право» змогли у повній мірі збагатитись професійно, культурно й естетично, відвідуючи Кловський палац, в якому наразі і розміщується Велика Палата Вищого органу в системі судоустрою України, вишукані, історично огрядні зали цього палацу та Музей Верховного Суду.

        Екскурсія пройшла на високій ноті. Водночас, студенти з викладачами, долучились до значної історичної події, позаяк, одночасно з відвідуванням цієї установи, в ній же відбулось обрання нового Голови Верховного Суду, що проходило на з’їзді Суду, у присутності значної кількоcті журналістів.

       Колектив кафедри адміністративного та фінансового права висловлює щиру вдячність апарату Верховного Суду та прекрасному й високопрофесійному екскурсоводу, яка розкрила багато історичних деталей становлення та організації діяльності сучасної вищої ланки в системі судоустрою України.

 

НПП кафедри адміністративного та фінансового права

Олена ГУЛАК 

Людмила ГОЛОВІЙ

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook