Відбувся атестаційний екзамен зі спеціальності 076 «підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

29 травня 2023 року

   Згідно Наказу № 459 від 11.05. 2023 р. НУБіП України на економічному факультеті у змішаному форматі розпочала роботу екзаменаційна комісія зі складання атестаційного екзамену студентами 4-го курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у складі:  Байдала В.В.  - голова комісії, д.е.н., проф. завідувач кафедри економіки; д.е.н., проф. Ільчук М.М. - член комісії, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Коновал І.А.  - член комісії, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Яворська В.О. - член комісії, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Томашевська О.А. - секретар комісії, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.

   29 травня 2023 р. студенти-бакалаври спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» складали атестаційний іспит.

   Засідання відкрив декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва А.Д., який наголосив, що здобуття знань та професійних навичок у такий надскладний для країни час є серйозним випробуванням і побажав студентам мирного неба, успішного складання атестаційного іспиту та вступу до магістратури.  

 

Голова комісії професор Байдала В.В. надала інформацію методичного характеру та побажала студентам-випускникам  успішного складання екзамену.

Доцент Яворська В.О. (гарант програми) здійснила контроль технічних аспектів складання іспиту на Навчальному порталі «Elearn» студентами, які долучались до іспиту дистанційно.
Всі здобувачі успішно виконали передбачені іспитом завдання, отримали позитивні оцінки, що, у свою чергу, свідчить про високий рівень отриманих під час навчання в університеті знань.  
Вітаємо випускників освітнього ступеня «бакалавр» кафедри організації підприємництва та біржової діяльності зі складанням атестаційного  екзамену та бажаємо успішного вступу до магістратури !
 Всім перемоги та мирного неба !
                                                                         
 
О. Томашевська,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook