Засідання кафедри

30 травня 2023, 15:00
НУБІП
30.05.2023 відбулося чергове засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. На порядку денному було багато питань, які озвучив завідувач кафедри професор Подпрятов Г.І. та які активно дискутувалися її членами. Зокрема слухали  інформацію завідувача кафедри, професора Подпрятова Г.І. про допуск до конкурсу на заміщення вакантних посад доцентів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика кандидата технічних наук Гунька Сергія Миколайовича та кандидата с.-г. наук Насіковського Володимира Анатолійовича
Професор Подпрятов Г.І. дав високу оцінку навчально-методичній, науковій та організаційній роботі претендентів, виконаній за попередній період. Він зазначив, що вони на високому методичному рівні викладають дисципліни, здійснюють керівництво дипломним проектуванням бакалаврських та магістерських робіт. Подпрятов Г.І. рекомендував допустити до конкурсу Гунька С.М. та Насіковського В. А. на заміщення вакантних посад доцентів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Ця пропозиція було одностайна підтримана іншими членами кафедри.
Надалі обговорювали питання щодо відкриття нової спеціальності: «Крафтове виноробство». Заступник декана агробіологічного факультету доцент Завгородній В.М. загострив увагу присутніх на основних положеннях, які повинні бути враховані при формуванні комплексу дисциплін для відкриття цієї спеціальності. Обговорювали перелік дисциплін та їх наповнення. В цілому як завжди працювали багато та плідно.

        

Доцент, Сергій Гунько

 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook