З нагоди 125-річчя НУБіП України співробітники та ветерани кафедри отримали університетські відзнаки

1 червня 2023 року
   На урочистих зборах колективу механіко-технологічного факультету з нагоди ювілею Університету декан Вячеслав Братішко за дорученням Ректора Університету Станіслава Ніколаєнка вручив почесні нагороди співробітникам кафедри ОПБСТ. Подякою Національного університету біоресурсів і природокористування України нагороджено доцента кафедри Марчишину Євгенію Іванівну за заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України та з нагоди 125-річчя НУБіП України.
   Почесною грамотою Національного університету біоресурсів і природокористування України нагороджено доцента кафедри Потапову Світлану Євгеніївну.
  
   Почесною грамотою НУБіП України нагородженоі також ветерана кафедри професора, завідувача кафедри механізації тваринництва (1992-2066 рр.) Ревенка Івана Івановича.
   Директор Інституту механіки та автоматики агропромислового виробництва НААН Валерій Адамчук також долучився до привітань та вручив представникам факультету почесні нагороди.За успішне проведення спільних науково-дослідних робіт, підготовку наукових кадрів, розвиток агроінженерної науки та з нагоди 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України Почесною грамотою нагороджено професора Поліщука Віктора Миколайовича.
   Вітаємо колег з отриманими відзнаками та бажаємо всьому колективу здоров’я, добробуту, реалізації нових творчих проектів, а нашій Україні – Перемоги!


Василь Хмельовський,
завідувач кафедри ОПБСТ


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook