Вітання з нагоди 125-річного ювілею

24 травня 2023, 13:08
    24 травня 2023 року в межах відзначення 125-річного ювілею Національного університету біоресурсів і природокористування України в присутності членів вченої ради, ректорату, наглядової ради та ради роботодавців, випускників та меценатів ректор університету С. Ніколаєнко від імені всього багатотисячного колективу привітав співробітників з ювілеєм та нагородив кращих співробітників різними нагородами.
    Серед нагороджених був і доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Синявський О.Ю, який отримав медаль «За заслуги». Під час вручення високої нагороди університету ректор відзначив багаторічну сумлінну працю доцента Синявського О.Ю., значний його особистий внесок у розвиток освіти, плідну науково-педагогічну діяльність, підготовку висококваліфікованих фахівців, вагомі трудові досягнення та високий професіоналізм.
 
    30 травня на засіданні Вченої ради директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження В. Каплун від імені ректора університету С. Ніколаєнка відзначив науково-педагогічних працівників інституту з нагоди125-річного ювілею Національного університету біоресурсів і природокористування України.
    Серед відзначених були і науково-педагогічні працівники кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, так доценти А. Березюк та В. Коробський отримали Почесні грамоти НУБіП України, а доцент В. Васюк Подяку НУБіП України.
 
    Шановний колеги, вітаємо з отриманням заслуженої нагороди, адже вона є гідною оцінкою вашої плідної діяльності. Нехай ваша енергія, оптимізм, багаторічний досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал і надалі служитимуть на благо кафедри і університету.
 
В.о. завідувача кафедри електротехніки, електромеханіки
та електротехнологій Окушко О.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook