Засідання кафедри рослинництва агробіологічного факультету

31 травня 2023 року
31 травня 2023року відбулося засідання кафедри рослинництва агробіологічного факультету. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково педагогічних працівників слухали інформацію завідувача кафедри, д. с.-г. н, професора, академіка НААН України  С.М. Каленської.
Колективом кафедри, відповідно до  Порядку проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України,було заслухано звіти про виконану роботу впродовж терміну дії попереднього контракту претендентів на заміщення посад доцентів : Мокрієнка В.А., Гарбар Л.А., Бурко Л.М.
Рішенням кафедри рослинництва у відповідності до оголошеного конкурсу на заміщення посади доцента кафедри рослинництва, згідно з наказом НУБіП України № 798 к від 15.05.2023 р. було рекомендовано Мокрієнка В.А., Гарбар Л.А., Бурко Л.М. на посади доцентів кафедри рослинництва терміном на 5 років.
Колективом  кафедри було розглянуто, обговорено та затверджено програми навчальних практик для студентів Агробіологічного факультету 1-3 курсів ОС «Бакалавр».
 На засіданні кафедри було розглянуто ряд інших важливих питань, стосовно діяльності кафедри.
  

   

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook