Планування роботи на червень у полі зору розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

4 червня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   02 червня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на червень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини впродовж травня. Зокрема, здобувачі вищої освіти організовано вийшли на екзаменаційну сесію. Співробітники і студенти факультету активно взяли участь у заходах приручених до 125-річчя НУБіП України. Проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Проведено підвищення кваліфікації фахівців безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби України та «Дебют першокурсника - 2023». Активно працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Викладачі, співробітники і здобувачі продовжують допомагати Збройним Силам України. У посиленому режимі працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс".

 

   На засіданні було розглянуто і узгоджено план роботи факультету на червень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем вступну компанію та підготовку на до наступного навчального року.

   Завідувачі кафедр доповіли про ситуацію в своєму підрозділі, стан перебігу екзаменаційної сесії готовність робочих програм і силабусів та підготовці до наступного навчального року.

 

 

 

   Заступники декана Сергій Деркач акцентував увагу на анкетуванні ректоратом студентів, розміщені робочих програм і силабусів на офіційних веб сторінках кафедр згідно наказу №244 від 23.03.2023 року.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на участі здобувачів вищої освіти у складанні ЄДКІ 31 травня 2023 року та проходженні навчально практики з різних дисциплін у червні місяці.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на постановці на військовий облік здобувачів вищої освіти згідно наказу №420 від 10.05.2023 року, вчасній подачі додаткових балів, поселенні здобувачів вищої освіти на наступний навчальний рік.

   Заступник завідувача гуртожитку №6 Юрій Масалович доповів про підготовку кімнат для першокурсників та готовність гуртожику до наступного навчального року.

 

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання в своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, тримати під контролем вступ на факультет та підготовку до наступного навчального року. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги і мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook