РОЗПОЧАЛА РОБОТУ ЕКЗАМЕНАЦІЙНА КОМІСІЯ ДЛЯ СКЛАДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОГО ЕКЗАМЕНУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 «ЕКОНОМІКА»

30 травня 2023 року
Згідно Наказу № 460 від 11.05. 2023 р. НУБіП України  на економічному факультеті у змішаному форматі розпочала роботу екзаменаційна комісія зі складання атестаційного екзамену студентами 4-го курсу та 2 курсу скороченого терміну спеціальності 051 «Економіка» у складі:  Ільчук М.М.  - голова комісії, д.е.н., професор, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності;  к.е.н. Степасюк Л.М. - член комісії, доцент кафедри економіки, д.е.н. Мірзоєва Т.В. - член комісії, доцент кафедри економіки, к.е.н. Музиченко А.О. - член комісії, доцент кафедри статистики та економічного аналізу, к.е.н. Гуцул Т.А. - секретар комісії, доцент кафедри економіки.

         29 травня 2023 р. студенти-бакалаври спеціальності 051 «Економіка» складали атестаційний іспит. 

З вітальним словом до студентів звернувся декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва А.Д., який наголосив, що у такий складний для країни час, здобуття професійних знань та навичок є серйозним випробуванням, побажав студентам успішного складання атестаційного іспиту та вступу до магістратури.  
 
 
Голова комісії професор Ільчук М.В. надав студентам інформацію методичного характеру та побажав успішного складання екзамену. Доцент Степасюк Л.М. (гарант програми) здійснила контроль технічних аспектів складання іспиту на Навчальному порталі «Elearn» студентами, які долучались до іспиту дистанційно. 
 
  
 
Всі здобувачі успішно виконали передбачені іспитом завдання та отримали позитивні оцінки. Вітаємо випускників освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри економіки зі складанням атестаційного екзамену та бажаємо успішно скласти ЄВІ та ЄФВВ!
 
Слава Україні! Слава ЗСУ!
                                                                          Т. Гуцул,
секретар екзаменаційної комісії
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook