Початок міжнародної наукової співпраці

4 червня 2023 року
31 травня на офіційному сайті МОН України було розміщено інформацію про підтримку фінансування міжнародного наукового Україно-Ізраїльського проєкту. Офіційна робота над проєктом почнеться після підписання всіх необхідних документів. Однак, це не завадило керівникам української (проф. Юрій РОМАСЕВИЧ) та ізраїльської (проф. Зів БРАНД) сторін провести онлайн зустріч.
На ній було обговорено декілька поточних питань, які стосуються роботи над проєктом. Були узгоджені канали комунікації, сплановано майбутні зустрічі для обміну результатами досліджень, створено хмарне середовище для зберігання спільних файлів, які стосуються виконання проєкту, та затверджено короткострокові задачі. Ці кроки є необхідними для узгодження як технічних моментів співпраці так і деталізації загальної схеми досліджень, яка викладена у заявці.
 
Сподіваємось, що такі зустрічі стануть основою для обміну досвідом наукових груп України та Ізраїлю. Це, у свою чергу, дасть змогу збагатити науково-методологічний інструментарій науковців, що, безперечно, дозволить досягнути їм всіх поставлених цілей.
 
 
Заступник декана з міжнародної діяльності
Андрій Несвідомін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook