Відбулися збори магістрів кафедри перед виробничою практикою

1 червня 2023, 15:40
НУБІП
1 червня 2023 року було проведено зустріч викладачів кафедри, керівників практики, з  магістрами 1 року навчання, перед проходженням ними  виробничої (науково-дослідної) практики.
Виробнича (науково-дослідна) практика магістрів 1-го року навчання триватиме з 5 червня до 28 липня поточного року на базі передових господарств, науково-дослідних установ, лабораторій. Вона має важливе значення не тільки для закріплення теоретичних знань, набуття практичних навиків, але й підготовки та захисту майбутньої кваліфікаційної магістерської роботи. Під час он-лайн зустрічі керівники практики надали магістрам конкретні завдання щодо її проходження, обговорили особливості їх виконання, вимоги до підготовки, структури, оформлення звіту та його захисту. Зустріч пройшла у неформальній дружній атмосфері, на всі запитання, які виникали в ході обговорення, студенти отримали вичерпні відповіді.
Бажаємо магістрам ефективної, плідної й пізнавальної науково-дослідної практики під мирним небом, чекаємо якісно підготовлених, цікавих звітів!

 
 
Оксана Завадська,
доцент кафедри
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook