Атестація магістрів 1 року навчання кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

1 червня 2023 року

           31 травня 2023 року на кафедрі фізіології, біохімії рослин та біоенергетики відбулася атестація студентів магістратури першого курсу з дотриманням графіка освітнього процесу. Свої розгорнуті доповіді студенти представили в онлайн формі на платформі Google meet, використовуючи при цьому сучасні засоби презентації.

 

 

  Детальним доповідям магістрів передувала їх активна робота над магістерськими дослідженнями, опрацьовування наукової літератури та збір необхідної інформації, що засвідчило застосування ними сучасних дослідницьких підходів до вирішення фізіологічним, біохімічних та біотехнологічних питань.

Під час засідання 9 студентів відзвітували про проведену роботу і відповіли на питання, поставлені викладачами кафедри та її завідувачем Світланою ПРИЛУЦЬКОЮ. Магістранти продемонстрували вміння вирішувати як теоретичні, так і прикладні проблеми фізіології та біохімії рослин.

Також позитивно оцінили роботу магістрантів і їх наукові керівники. Тому кафедра одностайно підтримала пропозицію завідувача Світлани ПРИЛУЦЬКОЇ про їх атестацію, а викладачі кафедри надали поради та настанови щодо подальшого розвитку досліджень і запевнили у можливості отримувати постійні консультації та активну допомогу в підготовці публікацій на основі своїх досліджень.

 

 

 

Колектив кафедри бажає всім студентам плідної роботи та успішного продовження магістерського дослідження!

 

Наталія НЕСТЕРОВА

доцент

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook