Співпраця кафедри педагогіки із закладами передвищої фахової освіти

5 червня 2023 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України є визнаним в світній та науковій спільноті закладом вищої освіти, який займає високі рейтингові позиції у вітчизняних та європейських списках.

Визнанням високого професіоналізму науково-педагогічних працівників університету є запрошення їх до участі у роботі різних семінарів, форумів, членство та головування у журі різних конкурсів та фестивалів, Державних екзаменаційних комісіях.

Плідною і багаторічною є співпраця кафедри педагогіки із Київським професійно-педагогічним фаховим коледжем імені Антона Макаренка, який довгий час очолювала Щербак Ольга Іванівна - доктор педагогічних наук, доцент, член-кореспондент НАПН України, спеціаліст вищої категорії, викладач – методист, яка є членом Клубу аграрного та освітнього консалтингу, який функціонує при кафедрі педагогіки. Випускники коледжу, в свою чергу, кожного року поповнюють лави студентів НУБіП.

  

Цей рік не став винятком. Кінець травня-червень-це гаряча пора у студентських стінах: час державних іспитів та захистів випускних кваліфікаційних робіт. Днями відбулося засідання Державної кваліфікаційної комісії з прийому випускних іспитів для випускників спеціальностей 015.38 Професійна освіта. Транспорт та 015.39 Професійна освіта. Цифрові технології, головою якої за наказом був призначений завідувач кафедри педагогіки, доктор пед. наук, доцент Руслан Сопівник.

Державні іспити пройшли у теплій атмосфері професійного спілкування з випускниками коледжу, які продемонстрували відповідний кваліфікації рівень підготовки.

Чекаємо на гідне поповнення університетських аудиторій випускниками Київського професійно-педагогічного фахового коледжу імені Антона Макаренка!

 

Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook