Державна атестація здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» заочної форми навчання спеціальності «Соціальна робота»

7 червня 2023 року

     06 червня 2023 року відбувся атестаційний іспит для ОС «Бакалавр» спеціальності 231 «Соціальна робота», який проходив в змішаному режимі (з використанням відеоконференції на платформі Zoom і платформи Elearn).

Урочисто державний іспит розпочав заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Ігор Михайлович Буцик, який ознайомив здобувачів з наказом ректора щодо проведення державного іспиту, представив комісію та привітав студентів з досягненням відповідного етапу їх професійного зростання, побажав успіхів та подальшого професійного вдосконалення.
 Екзаменаційна комісія працювала у складі:
- Васюк О.В., доктор педагогічних наук, професор – голова комісії;
Члени комісії:
- Сопівник І.В., доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації;
- Власенко К.О., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації;
- Витриховська О.П., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи та реабілітації;
-Будегай В.А., асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації – секретар комісії.
Для уникнення технічних та організаційних питань членом Екзаменаційної комісії, кандидатом педагогічних наук, доцентом Витриховською Оксаною Петрівною було ознайомлено студентів з вимогами до проходження іспиту на платформі Elearn, надано методичні рекомендації та настанови.
Згідно зі встановленими правилами, усі здобувачі вищої освіти пройшли реєстрацію у спеціальних електронних навчальних курсах на освітній платформі Elearn, де на них очікували екзаменаційні завдання, що складались із закритих та відкритих питань (у формі есе) одиничного вибору за низкою напрямів відкрите питання (у формі есе). Це дозволило комісії перевірити відповідність кваліфікації здобувачів вимогам стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань «Соціальна робота», спеціальності 231 «Соціальна робота» та вимогам освітньо-професійної програми «Соціальна робота», а студентам продемонструвати знання та уміння, здобуті під час навчання.
За результатами складеного іспиту Екзаменаційною комісією було відзначено високий рівень підготовки здобувачів.
 Вітаємо усіх випускників ОС «Бакалавр» заочної форми навчання 2023 року з успішно складеним державним іспитом та бажаємо мирного неба, щасливої життєвої дороги і подальшого професійного зростання!
 
Старший викладач кафедри соціальної роботи та  реабілітації,
Каріна ВЛАСЕНКО
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook