Профорієнтація на Черкащині

7 червня 2023 року

 На кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей незважаючи на дистанційний формат навчання триває профорієнтаційна робота з учнями випускних класів. У ОЗО «Балаклеївський ліцей імені Євгенії Гуглі» Черкаської області відбулась профорієнтаційна зустріч з учнями 10 та 11 класів.


Національний університет біоресурсів і природокористування протягом кількох останніх років є одним з лідерів системи вищої освіти в Україні. Майбутніх абітурієнтів зацікавила інформація про правила вступу 2023, олімпіаду для вступу в університет, вони ставили питання щодо можливості отримання подвійного диплому, навчання в магістратурі, місця для працевлаштування. Цікавилися базами навчально-виробничих практик, спортивними секціями та художніми колективами університету. Учнівська молодь виявила жвавий інтерес до перспектив навчання в НУБІП України, про що свідчили питання від учнів і вчителів.


Щиро дякуємо педагогічному колективу за підтримку і допомогу в організації зустрічі з учнями школи. Це класний керівник 10 класу – Дмитренко Галина Михайлівна, та класний керівник 11 класу – Матерацький Сергій Ярославович.
Сподіваємося, що учні ліцею успішно складуть НМТ та поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Анна Погрібна
студентка 2 курсу
спеціальності «Біотехнологія та біоенженерія»
Вознюк Т.М.
ас.кафедри англійської мови для
технічних та агробіологічних спеціальностей

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook