ФАКУЛЬТЕТ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ ЗДІЙСНИВ ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК ФАХІВЦІВ

3 червня 2023, 11:05
    2 липня 2023 року на факультеті конструювання магістри-дослідники та бакалаври заочної форми навчання, що навчались за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія» отримали дипломи про здобуття освітнього ступеня відповідно «Магістр» та «Бакалавр».
Першим привітав студентів з визначною подією у їх житті декан факультету Зіновій Ружило.
 
Він відзначив важливість та гостру потребу для України в підготовці конструкторів та будівельників, особливо в умовах повоєнної відбудови України. Подякував батькам, що зростили гідних випускників. Пригадав, як сьогоднішні випускники реалізували себе в навчанні, науковій роботі, громадській та художній діяльності, спорті.
З вітанням до випускників звернулися гаранти освітніх програм, доктор технічних наук, професор кафедри конструювання машин Юрій Ромасевич
та доктор технічних наук, професор кафедри будівництва Ігор Яковенко.
Слова вдячності прозвучали від колишнього голови студентської організації факультету випускника Миколи Кушніра.
Особливо зворушливим були слова від учасника бойових дій, добровольця Максима Ніколаєнка, який на вручення приїхав з передової, і в той же день відправився продовжувати захищати Вітчизну. 
Випускники та гості тепло зустріли музичне вітання від студентської організації в особі Єгора Лозонюка та ведучих Марії Андрієвської і Маргарити Данілової.
Заступник декана Олександр Банний найактивнішим випускникам, які прославляли своєю діяльністю за час навчання університет та факультет вручив грамоти та подяки.
Приємною несподіванкою стало коротке напутнє слово з передової від заступника декана Олега Маруса.
Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило вручив дипломи та додатки випускникам.
 
Заступник декана факультету конструювання та дизайну   О.Банний
        
         
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook