На кафедрі ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин відбувся попередній захист бакалаврських робіт

9 червня 2023 року

  Відомо, що попередній захист, в першу чергу, це виступ перед викладачами кафедри, де здобувачі апробують свою роботу перед захистом та акцентують основну увагу фахівців на своїх практичних результатах. Процедура передзахисту є традиційною для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» і визначається стандартами вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин». Підготовка студента, багато у чому залежить визначає усіпіх на захисті.

  Власне 7 червня 2023 року на кафедрі ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин відбувся попередній захист дипломних робіт студентів 4-го курсу, спеціальності 202 — «Захист та карантин рослин». Кваліфікаційні роботи заслуховували та оцінювали: декан факультету, професор Юлія Коломієць, завідувач кафедри, професор Микола Доля, професор Анатолій Бабич та доценти: Оксана Сикало, Лариса Пасічник та асистент Ольга Статкевич.

 

  На заході були заслухані доповіді із інформацією про сутність, методику та результати наукових досліджень у галузі захисту рослин, здійснених під час виконання кваліфікаційних робіт. Кожна із представлених робіт базується на результатах власних експериментальних (польових) досліджень студентів.

  

  Під час обговорення були розглянуто питання:

  • наявність необхідних супроводжуючих документів (завдання на дипломну роботу з висновком наукового керівника та рецензії);
  • відповідність змісту роботи положенням наданого завдання;
  • дотримання вимог щодо оформлення роботи та презентаційних матеріалів.

 

  Відповіді студентів і коментарі наукових керівників викликали обговорення серед присутніх. Варто відзначити, що виконавці кваліфікаційних робіт продемонстрували високий рівень готовності. У підсумку всі роботи були позитивно оцінені та рекомендовані до захисту перед Екзаменаційною комісією.

  Колектив кафедри побажав здобувачам вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 202 «Захист та карантин рослин» успішного захисту дипломних робіт, здачі єдиного вступного іспиту та висловив побажання щодо продовження навчання у магістратурі.

Ольга Статкевич, асистент кафедри
Оксана Сикало, доцент кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook