Сформовані професіонали: бакалаври-журналісти захистили практику

9 червня 2023 року
НУБіП України
  Вони вже сформовані професіонали. Саме це довели результати практики студентів четвертого курсу спеціальності  "Журналістика". Уже через місяць вони увіллються у ряди колег, але вже зараз їхні роботи нічим не відрізняються від робіт професіоналів.

Для практичної роботи кожен з них обирав собі базу практики. Ті, хто не зміг це зробити, мав змогу практикуватися на базі медіалабораторії. Тим паче, що якраз у цей період наш університет святкував свій день народження і роботи журналістам було вдосталь. Це вони висвітлювали усі події у соціальних мережах, знімали відео для каналу "Свій НУБіП", брали інтерв'ю у гостей свята.


Проте багато студентів робили власні практичні матеріали, які суголосні з їхніми бакалаврськими роботами. Таким чином, вони демонстрували, що робили не лише теоретичну частину, а й практичну. Тут були й розроблені рекламні банери університету, і відео про свій рідний край, і фоторепортаж, і геймерські огляди.... Різноманіття жанрів і сюжетів.

А ті зі студентів, хто працював у ЗМІ – показували свої готові сюжети.
Уже наступного тижня студенти-бакалаври захищатимуть свої випускні роботи, а потім отримають свої дипломи. Проте вже сьогодні вони готові працювати за фахом.

Анна Данько-Сліпцова, керівниця практики,
журналістка, доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook