"Майбутнє України - діти"

7 червня 2023 року

     Таку назву мав X Всеукраїнський благодійний фестиваль мистецтв, який вкотре організував Міжнародний благочинний фонд "Українська хата" (президент - Микола Рудаков).  Цьогоріч він був присвячений  Дню захисту дітей і проходив на базі бібліотеки «Деміївська» ЦБС Голосіївського району м. Києва.

         

     Лауреатами фестивалю стали і студенти НУБіП України - учасники студії "Солоспів" (керівник -  доцент кафедри культурології, заслужений артист України Віктор Кавун) та студії академічного, естрадного та джазового мистецтва (керівник викладач кафедри культурології, доктор філософії з історії та археології Владислава Чайка).

     Так, Катерина Гусарук (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) отримала 1-шу  премію у номінації "Художнє слово", Вероніка Онопрієнко (факультет ветеринарної медицини) стала лауреатом  двох премій – 1-ї премії у номінації  "Вокальне мистецтво" і 2-ї - "Художнє слово".  3-тю премію у номінації "Вокальне мистецтво" отримала майбутня студентка НУБіП - Дар'я Духовська з символічною піснею "Дитячі мрії", у якій -  мрії про Перемогу і можливість повернутися до навчання в рідній школі Харкова.

 

 

     Та справжній шквал овацій і приз глядацьких симпатій отримав дует студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК - Владислав Дорожко та Каміла Задибчук.

     Учасників привітали і нагородили співорганізатор цьогорічного конкурсу працівниця столичної бібліотеки "Деміївська" Галина Козлова і українська письменниця, голова Київської організації Національної спілки письменників України, лауреат премії імені Лесі Українки Марія Морозенко.

 

     Спеціальний гість фестивалю - Влада Чайка -  виконала з учасниками пісні "Україна - це ти" та "Ой у лузі червона калина".

     Нових творчих звершень вам, наші таланти! 

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook