Ph.D. Вебінари проєкту «UGF» – «Go-to-market strategy»

10 червня 2023 року

 

 

 

 
 

  За підтримки МОН України у дистанційному форматі продовжує реалізовуватись проєкт «Ukraine Global Faculty».

  Ukraine Global Faculty – проєкт, який привносить в Україну освіту світового рівня, забезпечуючи рівні можливості навчання. Для реалізації проєкту запрошуються найяскравіші уми з усього світу, які готові виділити 3 години лекцій (онлайн) для української аудиторії.
  Проєкт «UGF» має на меті забезпечити охоплення та залучення студентів, аспірантів та всіх науковців під час війни; викласти передовий освітній контент у всьому світі; надати українцям рівні можливості для отримання освіти.
  Основні переваги Проєкту:
  • 100% онлайн-формат;
  • доступ до архіву лекцій 24/7;
  • контент англійською мовою із синхронним перекладом на українську;
  • широкий набір тем: від ІТ та інженерії до економіки та підприємництва;
  • спікери світового масштабу, які підтримують Україну та українців;
  • можливість задати питання лектору та знайти колег за інтересами;
  • сертифікати про участь (можуть зараховуватись при підвищенні кваліфікації);
  • безкоштовний доступ для всіх учасників.
  Запрошуємо зареєструватися та взяти участь у лекції венчурного партнера у Zag, директора з питань інвестицій та менторської підтримки у eō Business Incubators William Mercer «Go-to-market strategy». На лекції ви розглянете ключові принципи і практики створення ефективної стратегії GTM.
  Дата і час проведення лекції: 15 червня о 1900
  Лінк на реєстрацію: http://surl.li/htugh

  William Mercer – є засновником, інвестором і консультантом для бізнесу на ранній стадії його створення. Допомагає засновникам бізнесу отримати інвестиції, знайти своїх перших клієнтів і створити стійкий бізнес. Вілл є венчурним партнером у Zag, працює у підрозділі глобального креативного агентства BBH, де він керує інвестиційним фондом від початку його створення, який отримав 8-кратний прибуток у перші 3 роки його існування.
  Є директором з питань інвестування та менторства в eō Business Incubators – провідній програмі менторських інкубаторів, створеній для розвитку стартапів в Україні, яка допомагає перетворити українські стартапи на провідні світові компанії.
  У 2018 заснував Mission Led – консалтингову компанію з питань екосистеми стартапів, яка надавала консультації USAID в рамках проєкту зі створення підприємницької стратегії в Україні вартістю 50 млн доларів, розробила рекомендації для новозбудованого району Шанхаю площею 64 тис. квадратних кілометрів та допомогла Національній консультативній раді Великої Британії з питань соціального інвестування зробити Велику Британію світовим лідером у цій галузі. Є засновником офісного центру для роботи та проведення різних заходів у казковому замку Бургундії.
  Він розпочав свою бізнес-кар’єру під час фінансової кризи в Lloyds Bank, де займався реструктуризацією збиткових підприємств. Професійна діяльність Вілла охоплює різні сфери, починаючи з управління благодійною організацією з усиновлення і закінчуючи управлінням провідним світовим інкубатором стартапів у сфері подорожей.
  За свою кар’єру він інвестував у 12 стартапів, які продовжує консультувати і надалі. Отримав ступінь магістра фізики в Університеті Редінга та диплом з фінансів та організаційного менеджменту в Лондонському інституті банківської справи та фінансів. Викладає курс креативного MBA в найстарішій бізнес-школі світу ESCP Europe.
  Поза основною діяльністю працює діджеєм, веде шоу на радіо Сохо та захоплюється альпінізмом.
 
  Щоб прослухати лекцію, учасникам необхідно:
  1. Зареєструватись на платформі UGF на лекцію у особистому кабінеті в UGF за посиланням: https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/introduction-to-complex-networks
  2. У визначену дату та час зайти у особистий кабінет UGF і натиснути на сторінці лекції «Link to zoom session».
  3. Учасники зможуть слухати лекцію англійською або в українському синхронному перекладі. Під час лекції необхідно натиснути «Interpretation» та обрати мову.
  4. Учасники зможуть поставити запитання лектору в чаті під час лекції (англійською мовою).
  5. Якщо учасники не зможуть відвідати лекцію у форматі “live” у встановлений час, вони зможуть прослухати її в записі, обравши у своєму кабінеті UGF на сторінці цієї лекції «Recorded video».

  Дякуємо ректорату НУБіП України, а також керівництву Проєкту UGF за надану можливість безкоштовно долучитись до даного лекційного курсу та чекаємо всіх бажаючих для дистанційного підключення.

 
Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

    

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook