Вітаємо з Днем народження доцента кафедри Володимира Васильовича Ткаченка!

12 червня 2023 року

 Сьогодні, 12 червня 2023 року, день народження кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Володимира Васильовича Ткаченка

Володимир Васильович народився 12 червня 1980 року в селі Бурківка Ніжинського району Чернігівської області в родині робітників.
У 1986 році вступив до першого класу.
В 1995 році, закінчивши 9 класів, вступив до Бобровицького державного сільськогосподарського технікуму, спеціальність «Зоотехнія»,та отримав диплом молодшого спеціаліста.
У 1999 році вступив до Національного аграрного університету, який закінчив в 2004 році з відзнакою.
В цьому ж році був прийнятий на роботу в КСП "Перемога" в селі Бурківка Ніжинського району Чернігівської області на посаду лікаря ветеринарної медицини.
15 жовтня 2006 року вступив до аспірантури на кафедру епізотології та організації ветеринарної справи факультету ветеринарної медицини НАУ за спеціальністю 16.00.08 – ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія.
У 2011 році успішно захистив в НАУ кандидатську дисертацію на тему: «Епізоотологічний моніторинг та удосконалення засобу діагностики пастерельозу тварин, викликаного рasteurella нaemolytica» та отримав вчену ступінь – кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.03 – ветеринарна мікробіологія, епізоотологія інфекційні хвороби та імунологія.
З жовтня 2009 року і до 1 вересня 2014 року працював асистентом кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи.
2012–2014 рр. – науковий співробітник Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, НУБіП України.
З 1 вересня 2014 року – асистент кафедри хірургії ім. проф. І.О. Поваженка.
З 2015 р. і до цього часу працює на посаді доцента кафедри хірургії і патофізіології ім. проф. І.О. Поваженка.
У 2015 році завідував клінікою продуктивних тварин факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
Є автором 19 наукових праць, патенту на корисну модель, являється розробником імуноферментної тест системи «Pasteureliso testAB», а також є співавтором науково-практичних рекомендацій з лабораторної діагностики пастерельозу, зумовленого мікроорганізмом Pasteurella haemolytica, методом ІФА.

Шановний Володимире Васильовичу! Вітаємо вас з днем народження! Бажаємо, щоб у вашому житті все було гаразд: на роботі – успіхи, пошана і повага, а  дома, в колі сім’ї – кохання, ніжність та обожнювання! Бажаємо натхнення в будні, міцного здоров’я, великої сили та нестримного оптимізму! Хай буде мир і злагода в родині, у вашому місті і в Україні!

Микола Малюк, від імені колективу кафедри

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook