Олена Мойсієвич для навчання у магістратурі обирає НУБіП України та спеціальність "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"

11 червня 2023 року
     - Доброго дня! Розкажіть, будь ласка,про себе.
   - Мене звати Олена Мойсієвич. Я з Рівненської області. Навчалась в коледжі ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України», далі отримала ОС «Бакалавр» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Закінчила університет з відмінним результатом, брала активну участь у науковій роботі університету, виступала з доповідями на Міжнародних науково-практичних конференціях.

     - Чому серед вузів України обрали для навчання НУБіП України?
    - Про університет я багато чула гарних відгуків, навчаючись ще в Рівненському коледжі. Позитивне враження сформували мої друзі - студенти економічного факультету НУБіП України. Вступивши на бакалаврат, я особисто переконалася, що  в університеті створені всі умов для якісного навчання, які відповідають сучасним освітнім технологіям.
   Також хочу відмітити високу професійну компетентність викладачів, їх ерудованість та інтелігентність. Так сталося, що наше навчання прийшлося на складні часи – поширення короновірусної хвороби, а потім, жахлива війна росії проти України. Викладачі зробили все можливе, щоб укріпити наш духовно-моральний потенціал, розвинути творчі, дослідницькі здібності, озброїти нас знаннями, уміннями, професійними навичками. ДЯКУЮ ВАМ, НАШІ ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ!
     - Для подальшого навчання в магістратурі обираєте НУБіП України?
     - Так, звичайно. Серед причин, через які я знову обираю НУБіП України є:
  • Академічна якість: університет має високий рейтинг в Україні та здобув визнання як на рівні нашої держави, так і на міжнародному рівні. Я зможу отримати якісну освіту та можливість спілкуватися з відомими вченими та практиками, активно вивчати провідний світовий досвід зі своєї спеціальності.
  • Навчальні програми: НУБіП України пропонує широкий спектр магістерських програм, які враховують потреби ринку праці та останні тенденції у відповідних галузях. Майбутні магістри мають можливість обрати програму, яка відповідає особистим інтересам та кар'єрним цілям, будь то агробізнес, економіка, лісове господарство, туризм тощо.
  • Наукова діяльність: НУБіП України є активним центром наукових досліджень у своїх галузях. Коли я стану магістранткою, я буду мати можливість брати участь у наукових проектах, конференціях, у тому числі, міжнародних. Це дозволить мені розвиватися як науковцю та поглиблювати свої знання в обраній галузі.
  • Інфраструктура та ресурси: я вже переконалася, що НУБіП України має сучасні навчальні та наукові приміщення, лабораторії, бібліотеку та інші необхідні ресурси для навчання і досліджень; є доступ до спеціалізованого обладнання, що сприятиме академічній та науковій роботі. Окрім того, під час навчання, я проживала у студентському гуртожитку: було дуже зручно – гуртожиток практично поруч з навчальними корпусами, всі умови є і для навчання, і для відпочинку. А чудовому нашому студентському містечку, унікальному ботанічному саду (в якому, до речі, теж проходили наші заняття) можуть позаздрити всі, без винятку, навчальні заклади України!
  • Можливості кар'єрного розвитку: НУБіП України підтримує студентів у пошуку робочих місць, у проходженні стажування, сприяючи подальшому кар'єрному розвитку. Університет має партнерські зв'язки з різними організаціями та підприємствами, що створює можливості для практичного застосування набутих знань.
  • Культурне та студентське життя: мої одногрупники, у тому числі, і я, приймали, та маю надію – будемо і надалі приймати активну участь у культурних та спортивних заходах університету. Також, є можливість приєднатися до різних студентських організацій, клубів та команд, розвиватися поза навчання та будувати цікаві відносини з однодумцями.
    - Олена, а чому Ви вирішили серед численних освітніх програм та спеціальностей нашого університету обрати саме "Фінанси, банківську справу, страхування та фондовий ринок"?
    - Мене завжди цікавила ця сфера, а НУБіП України має визнану фінансову та економічну спеціалізацію. Галузь фінансів, банківської справи, страхування, фондового ринку є перспективною з точки зору кар'єрного розвитку. Після закінчення програми, я матиму змогу працювати у різноманітних фінансових установах, страхових компаніях, інвестиційних фондах, консалтингових компаніях, банківських установах та інших сферах, пов'язаних з фінансовим сектором. НУБіП України підтримує виробничі зв'язки з різноманітними фінансовими установами, що надає студентам можливість залучитися до практичних проектів, стажувань та співпраці з роботодавцями. Це допоможе мені збільшити свої шанси на успішну кар'єру та розвиток професійних контактів.
    Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок є сферою, яка постійно змінюється та розвивається. Я матиму можливість активно опрацьовувати інноваційні проекти, що допоможе мені бути конкурентоспроможною на ринку праці та займати престижні посади.
   Отже, обравши спеціальність "Фінанси, банківська справа, страхування 
та фондовий ринок" я отримаю освіту в НУБіП України, яка підготує мене до успішної кар'єри в фінансовій галузі, та відкриє широкі можливості для професійного зростання.
     - Олена, як бачите своє майбутнє після закінчення магістратури в університеті?
    - Мрію про подальшу наукову діяльність і про вступ до аспірантури! Також, я впевнена, що маючи диплом магістра на базі НУБіП України, в мене не буде проблем з працевлаштуванням за обраною спеціальністю.
      - Олена, щиро дякую за розмову, бажаю успішного вступу до магістратури! І до зустрічі в аудиторіях НУБіП України!
 
Розмову провела Олена Лемішко,
в.о. завідувача кафедрою фінансів.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook