Виховна робота наставника групи ОС «Магістр»

8 червня 2023, 13:10
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Під час онлайн навчання в другому семестрі виховна робота з студентами відбувалася з використанням ресурсу Zoom meeting.

Крім цього, щотижневий зв'язок зі студентами відбувався через старосту або у ході індивідуальних телефонних розмов та переписки у месенджерах, зокрема через Viber, що дає змогу працювати у форматі запитання-відповідь.

Під час проведення щотижневих онлайн зустрічей з студентами обговорювалися важливі питання, зокрема щодо проміжної атестації, рейтингу студентів тощо.

 

Відповідно до наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка з 06 березня 2023 року розпочався освітній процес в очному форматі для здобувачів другого (магістерського) рівнів вищої освіти. На сьогодні питання очно-дистанційного навчання викликають непересічний інтерес і багато дискусій.
І ось на цьому тижні студенти-магістри, опинившись в аудиторії, обговорили переваги очного навчання.

Атмосфера позитивна від спілкування вживу, відвідуваність оптимальна: хто відвідував і навчався дистанційно, той продовжує навчатись і очно. Застосування комунікації студент-наставник дало змогу ґрунтовно опрацювати всі питання, які виникали за час дистанційного навчання та очного навчання, отримати відповіді на нагальні питання навчального процесу.

Наставник групи Наталія ПУЗРІНА

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook