Ректорат: завершуємо навчальний рік та готуємося до вступної кампанії

12 червня 2023, 14:00
  12 червня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Наразі завершується навчальний семестр, протягом тижня відбуваються захисти випускових робіт, виготовлення документів про визу освіту. Фактично почався період, який потрібно використати максимально для поліпшення матеріально-технічної бази, проведення аварійних ремонтів, облаштування кімнат в гуртожитках для першокурсників тощо.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на перевірці укриттів, діяльності кафедри військової підготовки. Розглядається можливість та спосіб відправки гуманітарного вантажу на Херсонщину. Також в полі зору постановка на військовий облік студентів та впорядкування їхніх військово-облікових документів.

 

  Учений секретар Оксана Барановська повідомила про засідання ректорату сьогодні о 12 годині, де планується розглянути проміжні підсумки екзаменаційної сесії, стан сплати за навчання та проживання в гуртожитках тощо. Наступного тижня відбудеться засідання вченої ради.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про аналіз відпусток, планування проведення виборів керівника Рівненського фахового коледжу, анкетування науково-педагогічного колективу агробіологічного факультету щодо їхньої думки про майбутнє керівництво.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на можливостях поетапної оплати за проживання в гуртожитку для студентів. Для цього потрібно звернутися з відповідною заявою до деканату чи дирекції.
  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про оновлення положення про ботанічний сад, стан оплати за матеріали, що використовуються в наукових дослідженнях, підготовці до друку наукової періодики.

  Заступник директора ННЦ міжнародної діяльності Володимир Афанасенко проінформував про готовність викладачів до роботи в філії університету в Китаї. Триває робота з іноземними громадянами щодо залучення на підготовчі курси та навчання.
  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк зупинилася на штатному укомплектуванні Студентського центру.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничої діяльності та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко закцентував на ремонтних роботах, підготовці до опалювального сезону.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг екзаменаційної сесії, захисти випускових робіт та графік вручення документів про вищу освіту. Готуються справи для проведення акредитації освітніх програм. На контролі проведення виробничих практик.

 

 

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку і Сергію Грищенку – тримати в полі зору відпускну кампанію. Василю Шинкаруку – завершити підбиття підсумків сесії з відповідним аналізом, стан справ з відрахуванням. Сергію Кваші і Василю Шинкаруку – забезпечувати активізацію профорієнтаційної роботи. Тетяні Костюк і Тетяні Кондрицькій – взяти на контроль закупівлю інвентарю та постілі для потреб гуртожитків студмістечка; розрахунки з літньою відпускною кампанією в колективі. Володимиру Отченашку – активізувати роботу редколегії журналу «Техніка та енергетика» щодо формування чергових випусків видання. Ростиславу Тарасенку, Тетяні Кондрицькій, Тетяні Костюк – розглянути питання допомоги потерпілим від техногенної катастрофи, влаштованої російським агресором на Херсонщині. Сергію Кваші і Олександру Вертелецькому – забезпечити офіційний запуск роботи студентського «IQ центру».

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook