ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

10 лютого 2015 року

10 лютого відбулися збори трудового колективу юридичного факультету. Розпочала збори декан юридичного факультету Яра О.С. яка повідомила про структурні зміни, які відбулися у НУБіП та про необхідність формування профбюро юридичного факультету. За результатами голосування було обрано голову профбюро юридичного факультету Андрушко Ірину Петрівну – к.ю.н., старшого викладача кафедри теорії та історії держави і права, та делеговано її як представника від юридичного факультету до профбюро НУБіП України. Далі мова йшла про формування складу вченої ради юридичного факультету до якого долучилися завідувачі кафедр. В результаті обговорення були запропоновані кандидатури виборних предстаників з числа НПП та аспірантів, докторантів і студентів.

Заступник декана Улютіна О.А. доповіла про підготовку до ІІ навчального семестру та графік навчання у ІІ семестр 2014-2015 н.р. Були оговорені питання про формування навчальних планів на 2015-2016 навчальний рік та про перелік вибіркових дисциплін для ОКР «Бакалавр», «Спеціаліст» та «Магістр».  Про графік проведення відкритих лекцій доповіла завідувач кафедри теорії та історії держави і права Качур В.О.

Далі перейшли до поточних справ де було оговорено ЗУ «Про вищу освіту» та розподіл функціональних обов’язків завідувачів кафедр між науково-педагогічними працівниками ввірених їм кафедр.

Олена Яра

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook