Результати ІІ етапу Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» за напрямком агроінженерія

12 червня 2023 року
НУБіП України

Вітаємо переможців Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» Міжнародний студентський професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство», проводився на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Конкурс проводився з метою інтеграції України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв'язків, виявлення та підтримки найбільш талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці, конкурентоздатної на міжнародному ринку праці.

Від кафедри тракторів, автомобілів та біоенергореурсів НУБІП України в конкурсі взяв участь здобувач освіти другого року навчання Арсеній Мотузюк під керівництвом доцента Івана Колєсніка з проєктом на тему «Експрес - метод для оцінки якості агрегатів і вузлів гальмівних пристроїв мобільної сільськогосподарської техніки».

Після проведення ІІ етапу Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» за напрямком «Агроінженерія» Арсеній Мотузук посів ІІ місце.

Результати конкурсу затверджені Наказом Міністерства освіти і науки України від 09.01.2023 року №9.

Щиро вітаємо із перемогою та бажаємо невичерпної енергії та нових звершень!

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook