Вітаємо з Днем народження асистента кафедри Дмитра Володимировича Тарнавського!

16 червня 2023 року

 Сьогодні, 16 червня, день народження асистента кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Дмитра Володимировича Тарнавського!

Дмитро Володимирович народився 16 червня 1978 року в місті Шпола Черкаської області. Після навчання (1985 – 1995 рр.) в загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1 у м. Шпола, у 1996 році вступив до Кримського сільськогосподарського інституту на факультет ветеринарної медицини. В 2001 році отримав диплом та кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини. Одразу вступив до магістратури факультету ветеринарної медицини Кримського державного аграрного університету, після закінчення якої в 2002 році отримав кваліфікацію магістра ветеринарної медицини.
В цьому ж році був прийнятий на посаду асистента кафедри хірургії та акушерства КДАУ та лікаря-ординатора цієї ж кафедри.
З березня 2003 року був прийнятий на посаду молодшого наукового співробітника кафедри хірургії ім. І.О. Поваженка ветеринарного факультету НАУ.
З 2003 по 2006 рр. навчався в аспірантурі кафедри хірургії ім. І.О. Поваженка ветеринарного факультету НАУ.
З 2008 і по сьогоднішній день – асистент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка НУБіП України. Він є співавтором підготовки НМК з дисципліни «Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії та анестезіології».
Впродовж 2008 – 2017 рр. – відповідальний за співпрацю між кафедрою хірургії ім. акад. І.О. Поваженка НУБіП України, інститутом електрозварювання ім. Є.О. Патона та Міжнародною асоціацією «Сварка».
Дмитро Володимирович постійно підвищує свій професійний рівень, беручи участь у науково-виробничих конференціях та наукових зустрічах на теренах України. 
Автор більше 40 наукових публікації.

Шановний Дмитре Володимировичу! Вітаємо вас з Днем народження! Від усієї душі бажаємо, щоб кожен новий день вашого життя був наповнений оптимізмом, цікавими творчими ідеями і радісними зустрічами з друзями і близькими вам по духу людьми. Бажаємо міцного здоров’я та сімейного щастя. Нехай виконуються всі ваші задуми. Міцного вам здоров’я та успіхів у будь-яких починаннях!

Микола Малюк, від імені колективу кафедри
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook