Ректорат спільно з профспілками та студентами закликали підтримати Херсонщину : реквізити для благодійного внеску

13 червня 2023 року

Внаслідок підриву російськими терористами Каховської гідроелектростанції Херсонщина потерпає від великої води. Вона вже забрала життя десятка людей, залишила без дому тисячі громадян України. Країю, екології нанесена непоправна шкода, а всі наслідки цього терористичного акту ще не відомі.

До університету звернулася Херсонська обласна військова адміністрація з проханням посприяти наданням харчів, матеріалів, технічних засобів тощо для рятування життя і здоров'я мешканців підтоплених громад, усунення та мінімізації наслідків.  Згідно з спільним рішенням ректорату, профспілкової організації та  студентства Національного університету біоресурсів і природокористування України від 12 червня 2023 року оголошений збір коштів, які будуть використані на придбання необхідних матеріалів та устаткування і передані обласній владі.

Безготівкові кошти для гуманітарної допомоги жителям Херсонщини можна перерахувати на рахунок благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» 
Код ЄДРПОУ 39548955
IBAN UA973052990000026005006210944
Призначення платежу:
Для формування гуманітарної допомоги жителям Херсонщини.
 
Готівкові кошти можна внести через термінали ПриватБанк, або передати бухгалтеру фонду. Телефон бухгалтера для консультацій 0980280055, Михайло Гузь.
 
Звіт про внесення коштів на рахунок буде надано.
 
Допоможемо Херсонцям разом!

Джерело
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook