Успішне проходження навчальної практики студентами 2-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування»

14 червня 2023 року

Червень – традиційний період практичного навчання. Саме у цей час студенти 2-го курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» успішно пройшли навчальну практику з бухгалтерського обліку (загальна теорія), відповідно до Наказу №676 від 3.05.2023 р.

Мета проходження навчальної практики – набуття студентами знань і навичок ведення бухгалтерського обліку, правильного оформлення первинних документів та основних регістрів бухгалтерського обліку, що дозволить підвищити ефективність роботи студентів у процесі вивчення наступних облікових дисциплін.

Навчальна практика передбачає заповнення типових бухгалтерських документів з використанням матеріалів, які наведені в робочому зошиті та знаходяться на електронному навчальному курсі. 

 Основні завдання навчальної практики з бухгалтерського обліку (загальна теорія) спрямовані на розвиток умінь правильного відображення операцій в обліку господарських засобів та джерел їх утворення, вчасного фіксування всіх фактів господарського життя, які змінюють або підтверджують їх правомірність з метою швидко знаходити в них необхідну інформацію. Студенти успішно виконали вказані завдання.

 

 Навчальна практика – це можливість для кожного студента набути практичні навички з ведення бухгалтерського обліку, що сприятиме підвищенню рівня знань, який буде відповідати сучасним тенденціям і вимогам.

 Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування  

          

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook