Асистентка кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей взяла участь у міжнародному семінарі з підвищення кваліфікації

14 червня 2023 року
 З 5 по 9 червня у Варшаві відбувся міжнародний семінар із підвищення кваліфікації в рамках спільного проекту Університету Рідінг (Великобританія) та НУБІП України “Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development”. Модераторами заходу стали директор Інституту міжнародного розвитку, сільського господарства та економіки (GIIDAE) доктор Сара Карді, менеджер із глобального партнерства Емма Бескіцца (University of Reading) і доцентка кафедри філософії та міжнародної комунікації Алла Кравченко (НУБіП України). Асистентка кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Клаптюк Аліна Володимирівна виконувала роль перекладача під час теоретичних та практичних сесій семінару.

Під час зустрічей було обговорено перспективи подальшої співпраці університетів у межах twinning-партнерства. Для студентів відкриються можливості академічних обмінів, подвійного диплому, літніх шкіл з англійської мови, тощо. Викладачі ж матимуть змогу підвищити кваліфікацію та розширити дослідницькі можливості за допомогою спеціалізованих вебінарів та коротких навчальних курсів для представників різних галузей науки, воркшопів щодо написання та публікації наукових статей, та короткострокових обмінів викладацьким складом. Важливою та корисною була підготовка учасників семінару до командної роботи та міждисциплінарної співпраці.
Захід став прекрасною можливістю для усіх учасників покращити свої soft skills і водночас розширити горизонти за допомогою роботи в групах із представниками інших сфер знань, отримати нові знання в галузі публікації результатів досліджень, презентувати свої проектні ідеї та їхній позитивний вклад в розвиток університету, держави, регіону, світу.

Подяка організаторам за можливість взяти участь у міжнародному проекті та підвищити свою кваліфікацію!
 
Клаптюк А.В.
асистент кафедри англійської мови для
технічних та агробіологічних спеціальностей
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook