Від технічних аспектів проектування до ролі емоційного інтелекту в управлінні проектами – теми досліджень бакалаврів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту не знають меж

13 червня 2023, 10:00

З 13 червня 2023 року згідно з Наказом від 26.05.2023 року за № 546 на факультеті аграрного менеджменту розпочався період захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Менеджмент» денної форми навчання. Відповідно до затвердженого графіку першими до захисту приступили студенти освітньої траєкторії «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Із вступним словом до присутніх звернувся декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Дмитрович Остапчук, який ознайомив всіх з Наказом ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажав бакалаврам успішного захисту випускних робіт.

 

До складу екзаменаційної комісії увійшли: Бутенко В.І. – д.е.н., доцент кафедри економічної теорії (голова комісії); Дергач А.В. – к.держ. упр., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту; Драмарецька К.П. – к.е.н., доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського; Кузьменко С.В. – к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності; Міщенко І.А. – к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (секретар комісії).

Голова екзаменаційної комісії, доктор економічних наук, доцент Віра Михайлівна Бутенко також приєдналася до вітальних слів та розпочала роботу комісії.

Всі представлені бакалаврські кваліфікаційні роботи були виконані з дотриманням вимог, містили конкретні розрахунки, пропозиції з удосконалення та ґрунтовні висновки. Актуальність, креативність і різноплановість обраних напрямів дослідження прослідковувалися в кожній роботі. Спектр обраних тем був достатньо широким: від розробки бізнес-плану ІТ-проекту, франчайзингу як інструменту розвитку інвестиційної діяльності компанії, особливостей інвестиційної політики в Україні, до управління командою інвестиційного проекту та ролі емоційного інтелекту в управлінні проектами.

 

 

 

 

 

 

Всіх членів екзаменаційної комісії приємно вразив високий рівень підготовки робіт. Кожне дослідження відрізнялося неординарністю та інноваційністю. Студенти впевнено відповідали на запитання і доводили свою точку зору.

 

Наші дорогі бакалаври! Ми пишаємось кожним із вас! Не дивлячись на досить складні сучасні реалії, в яких відбувалося ваше навчання, ви не розгубилися, згуртувалися і показали досить високий рівень знань. Ви стали справжніми фахівцями.

Впевнені, що ви не зупинитися на досягнутому, тому кажемо вам: «До зустрічі в магістратурі на ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» вже восени. Будемо разом опановувати всі секрети управління проектами!»


Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook