Визначна подія

14 червня 2023, 0:20

 

Визначна подія відбулась сьогодні на кафедрі теплоенергетики – вперше свої кваліфікаційні бакалаврські роботи захищали студенти спеціальності 144 Теплоенергетика.
Майбутні теплоенергетики не зрадили традиції – отримувати лише хороші та відмінні оцінки зі спеціальних дисциплін, і за випускні роботи теж отримали лише «добре» та «відмінно».
Голова екзаменаційної комісії  провідний науковий співробітник ІТТФ НАН України, Борис Давиденко та її члени Валерій Горобець (професор кафедри теплоенергетики, гарант освітньої програми), Іван Радько (доцент кафедри  електротехніки, електромеханіки та електротехнологій), Семен Волошин (доцент кафедри електропостачання) та Тарас Лендєл ( доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем) відзначили актуальність та достатньо високий рівень представлених бакалаврських робіт.
Найбільший інтерес викликали роботи Юрія Оксимця (керівник – професор Валерій Горобець) та Владислава Ткаченка (керівник – доцент Євген Антипов). І якщо робота Юрія була суто науковою – ним було виконано чисельне моделювання гідродинаміки і теплопереносу в розроблених на кафедрі інтенсифікаторах нового типу, то в роботі Владислава окрім наукових вирішувались і важливі практичні задачі підвищення ефективності роботи системи опалення навчального корпусу №1 НУБіП України.
 
 
Можливо, студенти в рамках кваліфікаційної бакалаврської роботи зуміли вирішити не всі задачі. Але сподіваємось, що продовживши навчання за ОС Магістр, вони поглиблять свої знання та вдосконалять професійну підготовку. Тож побажаємо нашим випускникам подальших успіхів у навчанні за магістерською програмою «Інженерія відновлювальних джерел енергії та енергоменеджмент».
 
Доцент кафедри теплоенергетики
куратор груп ТЕ-19001б та ТЕ-21001бст
Олена Шеліманова

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook