Ректорат: завершуємо навчальний рік та готуємося до вступної кампанії

5 червня 2023 року
 5 червня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Початок червня цього року видався насиченим на міжнародну діяльність – понад 50 науково-педагогічних працівників беруть участь в стажуваннях та робочих візитах до університетів-партнерів. Вихідними днями університет відвідувала комісія з перевірки стану укриттів. 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, відсутності захворюваності на ГРВІ. Унормування потребує питання обслуговування студентського центру – пропозиції готуються та найближчим часом буде затверджене відповідне положення.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про завершення конкурсу на заміщення вакантних посад доцентів кафедр – обрано 125 осіб, з якими укладаються контракти. У полі зору також відпускна кампанія.

  Заступник голови Сенату Студентської організації Олександра Калініченко проінформувала про план заходів на літній період, який серед іншого передбачає підготовку студентських кураторів для роботи з першокурсниками.
  Заступник директора ННЦ міжнародної діяльності Володимир Афанасенко закцентував на підготовці викладачів до роботи в філіях, що знаходяться в Китаї.

 

  Минулого тижня була відкорегована вартість навчання. Університет мав право підвищити ціни на понад 26%, але з врахуванням реальної фінансово-економічної ситуації громадян середнє підвищення сягнуло 8-10%, що дозволить компенсувати затрати на підготовку фахівців та забезпечить якісний навчальний процес.
  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про результати міжнародних конкурсів на проведення досліджень. У навчально-дослідних господарствах триває заготівля сіна, внесення гербіцидів та підживлення.

 

  Керівник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про завершення екзаменаційної сесії, підготовку до проходження практик. Триває захист дипломних робіт, сформований графік вручення дипломів. Готуються до подачі на акредитацію 21 освітня програма. У фокусі – новий навчальний рік.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про початок аварійних ремонтів дахів навчальних корпусів 4, 10, 12.

 

  

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
Оксані Зазимко – контроль за перебігом і завершенням сесії; вживати заходів для забезпечення якісних практик. Всім деканам факультетів і директорам ННІ – по завершенню сесії провести опитування студентів за її результатами. Валерію Іщенку і Сергію Стецюку – постійно тримати в полі зору хід ремонтних робіт, зокрема в кампусі. Валерію Іщенку – враховуючи високу температуру повітря, забезпечувати ефективний полив зелених насаджень. Наталії Рудь – підготовка до проведення червневої вченої ради, готувати традиційну нараду з планування. Сергію Ковалевському і Оксані Зазимко – активізувати профорієнтаційну роботу. Володимиру Отченашку – тримати в полі зору діяльність НДГ, добиватися максимуму господарювання (реалізацію і переробку власної виробленої продукції); підготувати листи по необхідній університету сучасній техніці для відправки на адресу провідних компаній світу. Тетяні Кондрицькій – розробити положення щодо платного входу в університетський ботанічний сад (щоб перекривати витрати на його утримання). Вадиму Ткачуку і Тетяні Кондрицькій – контролювати своєчасну оплату за навчання і проживання у гуртожитках. Геннадію Ржевському, Валерію Іщенку – постійно контролювати функціонування укриттів на території університету.

  

 

 

Пресслужба

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook